Jeugdkamp Málaga CF in Frigiliana

FRIGILIANA – Tijdens de Semana Blanca (tussen 27 februari en 3 maart, een week waarin de scholen in Andalucía zijn gesloten onder meer ter viering van de Día de Andalucía) houdt de voetbalclub Málaga CF één van zijn voetbalkampen voor jeugd in Frigiliana.

Dit Campus MCF 2017 kent naast voetbaltrainingen ook lessen op het gebied van tactiek, techniek, voeding en gezondheid. Deelname kost 100 euro per kind en staat open voor basisschoolleerlingen uit de gehele Axarquía-regio.

frigiliana-mcf2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s