Optreden Townsend in Torrox Costa

TORROX-COSTA – De talentvolle Britse zanger/gitarist Lee Townsend verzorgt zondagmiddag 19 februari  een optreden in de Axarquia Racing Club in Torrox-Costa. Townsend speelt van circa 15.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.

De Axarquia Racing Club is te vinden aan de doorgaande weg (MA-102) tussen Torrox en Torrox-Costa. De entree is gratis. Townsend, juist teruggekeerd van een langere periode op Britse bodem, wordt door velen beschouwd als één van de beste artiesten die de laatste jaren in en rond Nerja actief is.

torrox-arc-townsend-201702

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s