Film ‘Dheepan’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 19 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Dheepan’ vertoond. Deze Franse productie uit 2015 is te zien in de originele (Franstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Het filmdrama, over een Tamiltijger uit Sri Lanka die naar Parijs vlucht en daar werk zoekt om uit te vinden dat het in de Parijse achterbuurten al even gewelddadig is als waar hij vandaan komt, is geregisseerd door Jacques Audiard. De hoofdrollen zijn voor Jesuthasan Antonythasan en Kalieaswari Srinivasan. De film duurt een kleine twee uur en begint om 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

nerja-film-dheepan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s