Film ‘Embrace of the Serpent’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 12 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Embrace of the Serpent’ vertoond. Deze Colombiaans/Venezolaans/Argentijnse productie uit 2015 is te zien in de originele (Spaanstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Ciro Guerra, de hoofdrollen zijn voor Jan Bijvoet, Nilbio Torres and Antonio Bolivar. De film duurt twee uur en begint om 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

film-embrace-of-the-serpent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s