Carnavalsviering Frigiliana

FRIGILIANA – De jaarlijkse carnavalsviering in het bergdorp Frigiliana, op amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja, staat gepland op zaterdag 4 maart. Op die dag trekt een kleurrijke optocht door de straten van het dorp.

Deze begint rond 17.00 uur en voert de stoet over de Calle Rosarico La Joaquin,  Chorruelo, Calle Real, San Sebastián, Amparo Guerrero en Ramón Castilla naar de feesttent op het Plaza de las 3 Culturas. Daar barst rond 20.00 uur het carnavalsfeest in al zijn hevigheid los.

frigiliana-carnaval-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s