Nerja eert oudere inwoners met diner

NERJA – De gemeente Nerja eert haar oudere inwoners op dinsdag 14 februari met de jaarlijkse ‘Día del Amor y la Amistad’, waarbij de ouderen een gratis diner wordt aangeboden in Hotel Playamaro vanaf 17.00 uur.

Het betreft een jaarlijks gebaar dat de gemeente maakt in respect naar haar oudere inwoners en waarvoor gratis entreebewijzen afgehaald kunnen worden van maandag 6 tot en met woensdag 9 februari (bij het Centro Giner de los Ríos aan de Calle Diputación, tussen 10.00 en 14.00 uur). Daarbij worden twee bussen beschikbaar gesteld om de ouderen van Nerja naar het restaurant in Maro te vervoeren.

nerja-ouderendiner

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s