Trip naar Alpujarras met NeDFAS

NERJA – De stichting NeDFAS (‘Nerja Decorative & Fine Arts Society’) heeft voor dinsdag 7 februari een busreis vanuit Nerja uitgezet naar de Alpujarras, het gebied aan de zuidflank van het Sierra Nevada-gebergte tussen Granada en Almeria. De trip staat onder leiding van de Engelstalige gids Rafael Anderson, waarbij ook een aantal kunstenaars in hun werkplaatsen worden bezocht.

De Alpujarras kent een spectaculair landschap en is onder meer bekend vanwege de productie van talloze lekkernijen en kunstwerken. Tot de trip behoort onder meer een bezoek inclusief rondleiding aan een chocoladefabriek in Pampaneira, een bezoek aan een werkplaats in Capileira waar leren producten worden gemaakt en een lunch in dezelfde plaats.

Kosten voor deelname bedragen 40 euro per persoon (35 euro voor leden), het vertrek is rond 08.30 uur vanaf het busstation van Nerja en de Supersol-vestiging in de wijk Capistrano, de terugkeer wordt verwacht rond 19.00 uur. De prijs is inclusief de busreis, gids, ontbijt, het proeven van kaas en tapas en de lunch.

Inschrijvingsmogelijkheden en meer informatie zijn te vinden via de link www.nerjanadfas.org .

alpujarras

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s