Málaga CF trekt opnieuw verdediger aan

MALAGA – Met Luis Hernández heeft voetbalclub Málaga CF opnieuw een verdediger aangetrokken om de defensieve problemen beter het hoofd te bieden. Vorige week kwam de 36-jarige Argentijn Martín Demichelis (terug) naar Málaga, nu komt Hernández over van het Britse Leicester City.

Bij die club, vorig jaar verrassend Engels kampioen, kwam Hernández (28) amper aan spelen toe nadat hij deze zomer de overstap maakte vanaf Sporting Gijón. Hernández, afkomstig uit de jeugd van Real Madrid, zou een contract hebben getekend dat hem tot medio 2020 aan de Andalusische middenmoter verbindt.

malaka-fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s