Gewapende overval op hotel en drogisterij in Nerja

NERJA – Een gewapende overvaller heeft afgelopen week zowel een hotel als een drogisterij in Nerja overvallen, zo melden diverse lokale media. Een man van middelbare leeftijd zou daarbij, dreigend met een pistool, donderdagochtend 80 euro hebben buit gemaakt bij een hotel. Dezelfde man, zo laten bewakingscamera’s zien, sloeg zaterdagavond toe bij een drogisterij in Nerja. Daar was de buit aanzienlijk groter: 1.060 euro.

De Guardia Civil heeft beide overvallen in onderzoek. De man droeg in beide gevallen een zwarte pet en een donkere jas met capuchon waarmee ook zijn gezicht gedeeltelijk werd bedekt. Hij zou circa 1.80 meter lang zijn. De overvaller wordt ook in verband gebracht met een roofoverval half november, twee maanden geleden, in Vélez-Málaga op Hotel Avenida Juan Carlos I. Diens signalement en de wijze van overvallen zou overeenkomen met dat van de dader in Nerja.

guardia-dogs-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s