Bustrip naar Sierra Nevada

NERJA – De reisorganisatie ViajesTuristicos heeft voor zondag 29 januari een busstrip vanuit Nerja naar de Sierra Nevada uitgezet. De kosten voor deelname zijn dertien euro per persoon (kinderen tien euro). Het vertrek is om 07.45 uur vanaf het busstation Nerja, de geplande terugkeer ligt rond 17.00 uur.

De tocht brengt de deelnemers naar de wintersportplaats Monachil, van waaruit zowel geskied als gewandeld kan worden door het fraaie gebergte van de Sierra Nevada. Het reisbureau ViajesTuristicos is gevestigd aan de Plaza Ermita 8, telefonisch bereikbaar op het nummer 952 528 753.

sierra-bustrip-201701

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s