Busreis naar Real Madrid-Málaga CF

NERJA – De supportersvereniging van voetbalclub Málaga CF, de Peña Malaguista de Nerja, heeft voor de wedstrijd tussen Real Madrid en Málaga CF (zaterdag 21 januari, aftrap 16.15 uur) een busreis vanuit Nerja (en terug) georganiseerd. De reis staat open voor iedereen, deelnamekosten voor niet-leden bedragen 80 euro.

Bij die prijs is naast de busreis een overnachting in een vier sterren hotel én een ontbijt inbegrepen. Voor het toegangskaartje voor de wedstrijd zelf moet dan wel apart worden betaald. Informatie is te verkrijgen bij bar El Fuego aan de Calle Filipinas vlakbij het strand van Burriana. Telefonisch: +34 694 443 115.

In verband met het beperkt beschikbare aantal plaatsen is vroegtijdig aanmelden raadzaam.

nerja-pena-malaguista-real-madrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s