Marcelo Romero nieuwe trainer Málaga CF

MALAGA – De Uruguayaan Marcelo Romero is de nieuwe trainer van voetbalclub Málaga CF, waar Juande Ramos vorige week vertrok. De 40-jarige Romero, die ook een verleden heeft als speler bij de Andalusische club, neemt per direct de taken als hoofdtrainer over.

Romero (bij de Andalusische voetbalfans bekend onder de bijnaam ‘Gato’) speelde van 2001 tot en met 2007 als middenvelder 129 duels voor Málaga CF, waarbij hij in die periode vier keer scoorde. Tevens heeft hij als speler 25 interlands voor Uruguay achter zijn naam staan. Onder Ramos fungeerde hij al als assistent-trainer bij de blauw-witte formatie, nu neemt hij het roer over.

Málaga CF staat momenteel elfde op de ranglijst van ‘La Liga’ met 21 punten uit 16 wedstrijden en staat 7 punten verwijderd van een plaats die recht geeft op Europees voetbal volgend seizoen. Romero debuteert op 8 januari in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo als hoofdtrainer.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s