Expostie ‘Square’ Galeria Luz de la Vida

COMPETA – In  Galeria Luz de la Vida in het bergdorp Cómpeta is vanaf zaterdag 3 december een nieuwe expositie te zien onder de naam ‘Square’. De galerie heeft speciaal voor de wintermaanden een bijzondere expositie samengesteld. Alle kunstenaars die er aan meedoen hebben vierkante schilderijen gemaakt.

De Nederlandse kunstenares Anouk Slegers leverde een aantal van haar dromerige en surrealistische werken. De Russische Pavel Nikolaev, die regelmatig in het Spaanse Mijas verblijft, heeft een aantal fraaie werken op houtpaneel ingezonden. De Hongaarse Andras Gyorfi schilderde werelden die ons onderbewustzijn raken. Van Christa Hillekamp (Duitsland) zijn ‘droomlandschappen’ te zien in zachte pastelkleuren. Jorg van Daele (België) leverde voor de expositie een blauw stenen beeld. Hij maakte dit beeld gedurende het symposium LUZ in Cómpeta (afgelopen oktober). De Indiaase kunstenares Poonam en de kunstenaar Elnur Mahmudov uit Azerbeidzjan maakten toen vierkante schilderijen die eveneens tijdens de expo ‘Square’ zijn te zien.

Op zaterdag 3 december is er een feestelijke opening om 19.00 uur, met daarbij vanaf 20.00 uur muziek van de Nederlandse Yvon en Bart. Beiden spelen gitaar en zingen.

Galeria Luz de la Vida is te vinden aan de Calle Laberinto 15 Bajo (tegenover restaurant El Pilon). De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 14.00 en van 17.00 tot 20.00 uur, op zaterdagen van 11.00 tot 14.00 uur of op afspraak. Meer info is verkrijgbaar via het emailadres info@lieuwkeloth.nl en/of de website www.luzdelavida.es .

competa-square

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s