Parcours Marathon Málaga ongewijzigd

MALAGA – De organisatie van de ‘Marathon Cabberty Málaga 2016’ heeft de route van de jaarlijkse marathon van Málaga, die dit jaar op zondag 4 december wordt gehouden, niet gewijzigd. De route van de zevende editie is een kopie van die van vorig jaar en voert de lopers onder meer langs de Paseo Marítimo, la Plaza de la Merced, het Teatro Romano en het historisch centrum van de stad.

De start vindt plaats om 09.00 uur. Het parcours is vlak en snel, de records staan op 2.13.17 uur (mannen) en 2.37.46 uur (vrouwen). De tijdwaarneming stopt om 15.00 uur, waardoor de deelnemers het parcours binnen zes uur dienen af te leggen. Het startpunt is aan de Paseo del Parque (Ayuntamiento de Málaga) waar de lopers ook zullen finishen.

Informatie (in het Engels) is te vinden op de website www.maratonmalaga.com .

malaga-maraton-2016-route

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s