Viering ‘Week van de Ouderen’ in Nerja

NERJA – Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 november wordt in Nerja de eerste ‘Semana de Mayores’ (Week van de Ouderen) gevierd. Na de officiële openingshandelingen in aanwezigheid van de burgemeester vinden de eerste activiteiten (gymnastiek op het Balcón de Europa) plaats vanaf 10.30 uur op maandag 14 november.

Op die dag volgen verder nog een ‘workshop castagnetten’ (Plaza de la Marina, 11.30-12.30 uur) en een workshop schilderen op de Plaza Cavana (16.00-18.00 uur). Op de dinsdag staat een bezoek aan de Grotten van Nerja (09.00-14.00 uur) op het programma, in de avonduren (vanaf 17.30 uur) gevolgd door een computercursus in het Centro Cultural Villa de Nerja onder de naam ‘De rol van sociale netwerken in ons dagelijks leven’.

Op de woensdag is er een lezing in het Centro Cultural met als titel ‘De rol van oudere mensen in hun directe omgeving’. Tussen 16.00 en 17.00 uur staan er de ‘Kampioenschappen voor ouderen van Nerja en Maro’ op het programma, waarbij een aantal indoorspellen worden afgewerkt. De donderdag begint om 10.30 uur met een rondleiding door de stad onder deskundige begeleiding van leden van de ‘Asociación La Volaera por lugares de interés de Nerja’, met bezoeken aan onder meer de kerk Ermita de las Angustias, het Balcón de Europa en de belangrijkste straten van Nerja.

In de avonduren (vanaf 19.00 uur) is er opvoering van de musical ‘La Taberna de la Bizcocha’ in het Centro Cultural Villa de Nerja. De week wordt op vrijdag 18 november afgesloten met voorlichtingscursussen over ongevallen (11.00 uur Centro Cultural) en een sluitingsceremonie in het gemeentehuis (17.00 uur).

nerja-ouderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s