Atlético Madrid te sterk voor Málaga CF

MADRID – In de Spaanse Primera División (‘La Liga’) bleek Atlético Madrid zaterdagavond een maatje te groot voor het Andalusische Málaga CF. De Madrilenen, die het laatste half uur met tien man speelden, wonnen uiteindelijk met 4-2. Ook Málaga beëindigde de wedstrijd met tien spelers, nadat Castro twee minuten voor tijd tegen zijn tweede gele kaart aanliep.

Atlético leek aanvankelijk een makkelijke avond te hebben, toen Ferreira-Carrasco de bal al na zeven minuten achter doelman Kameni werkte en voor de openingstreffer tekende. Gameiro verdubbelde na 24 minuten de marge en de thuisclub leek op rozen te zitten. Sandro sputterde namen Málaga nog even tegen met een treffer in de 31ste minuut, maar dankzij een doelpunt van opnieuw Gameiro (3-1) ging Atlético toch comfortabel de rust in.

Toen Savíc een kwartier na de hervatting voor de tweede keer geel kreeg en moest vertrekken, rook Málaga bloed en vertaalde dat amper vier minuten later in de aansluitingstreffer (3-2) via Camacho. Verder kwam de blauw-witte formatie echter niet: vier minuten voor tijd deed Ferreira-Carrasco (die tien minuten daarvoor al de paal trof) met zijn tweede treffer van de avond de wedstrijd op slot: 4-2.

malakavak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s