Frigiliana klaar voor monster-evenement

FRIGILIANA – Monsters hebben normaal gesproken niet de neiging om vooraf aan te kondigen waar ze zullen verschijnen, maar voor eind deze week is er een uitzondering gemaakt. In de nacht van zaterdag 22 oktober op zondag 23 oktober bevolken tal van angstwekkende zombies de straten van het bergdorp Frigiliana (tussen 23.00 en 07.00 uur) met als doel zo veel mogelijk ‘slachtoffers’ te maken.

Het betreft de eerste lokale editie van de ‘Survival Zombie’. Deze ‘Survival Zombie’ heeft al een uitgebreide geschiedenis in andere plaatsen in Spanje. Een gespecialiseerd team creëert angstwekkend echt lijkende zombies, aan de deelnemers is de opdracht om gedurende de nacht een route af te leggen en proeven te doorstaan, zonder daarbij ‘gebeten’ of ‘besmet’ te worden.

‘Zombies’ en andere gedrochten bevolken vanaf 23.00 uur de straten, steegjes en pleinen van het bergdorp. Dé uitdaging voor de deelnemers is om zonder ‘gebeten’ te worden de nacht te ‘overleven’ en het tijdstop van 07.00 uur op zondagochtend 23 oktober ‘ongeschonden’ te halen.

Inmiddels zouden er al circa tweeduizend inschrijvingen zijn binnengekomen bij het Oficina de Turismo van Frigiliana, waar men zich kan aanmelden.

frigiliana-survival-zombie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s