Europees voetbal te zien bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse voetbalcompetities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar woensdagavond 19 oktober het duel in de poulefase van de Champions League tussen het Duitse Bayern München en het Nederlandse PSV (aanvang 20.45 uur) op het programma. Donderdag 20 oktober komt Ajax in de Europa League in actie in de Europa League, tegenstander is dan in het stadion Estadio de Balaidos (Vigo, Spanje) Celta de Vigo (aftrap 19.00 uur). AZ speelt op dezelfde avond vanaf 21.05 uur in het Russische St. Petersburg thuis tegen Maccabi Tel Aviv, Feyenoord treedt om dezelfde tijd in de Kuip aan tegen Zorya.

Wat er bij El Fuego wordt uitgezonden is veelal afhankelijk van de vraag van de bezoekers. Ook uit de Britse en Duitse competitie worden er vaak wedstrijden in beeld gebracht, komend weekeinde staan weer een reeks wedstrijden uit de Nederlandse en Spaanse competitie op de rol.

camera

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s