Russisch klassiek ballet naar Nerja

NERJA – Balletliefhebbers kunnen op maandag 14 en dinsdag 15 november hun hart ophalen in het Centro Cultural Villa de Nerja. Daar wordt dan door het Russische Klassiek Balletgezelschap, geleid door Evgeniya Bespalova, een opvoering gegeven van de klassieker ‘De Notenkraker’.

Toegangskaarten kosten 25 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad (van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur). Aanvang van de voorstellingen is rond 20.30 uur. De Notenkraker is een klassiek ballet in twee bedrijven, de muziek is gecomponeerd door Pjotr Iljitsj Tsjaikovski.

Kaarten kunnen ook online worden gereserveerd via de website http://www.mientrada.net .

nerja-ccn-notenkraker-russisch-ballet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s