Band ‘Spencer’ op Plaza Cangrejos

NERJA – De band Spencer treedt woensdagavond 31 augustus op in Nerja. De formatie, die hoofdzakelijk pop-, funk- en soulmuziek ten gehore brengt, speelt op het Plaza de los Cangrejos in het kader van de reeks aan culturele evenementen in de serie ‘Verano en Cangrejos’.

Het optreden begint om 22.00 uur. Spencer bestaat uit José María Rico (zang), gitarist Rafa Maura, Carlos Navas (basgitaar) en drummer Rodrigo Carrasco. De band heeft sterke lokale invloeden en speelt onder meer nummers van de uit Nerja afkomstige songwriter Carmen María Sabio Moreno terwijl ook albums in Nerja werden opgenomen.

Nerja Cangrejos Spencer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s