Bekijk de zonsopkomst vanaf de hoogste bergtop in de Sierra Nevada

NERJA/PRADOLLANO – Voor de laatste keer deze zomer is het zaterdag 3 september mogelijk om in georganiseerd verband de zonsopkomst te zien vanaf de hoogste bergtop in de Sierra Nevada, de Pico Veleta (3.398 meter hoogte). De tocht vertrekt vanaf het wintersportoord Pradollano (naast Granada, op iets meer dan één uur autorijden vanaf Nerja).

Het vertrek van deze ‘Almanecer desde Veleta’ is vanaf Pradollano (05.45 uur), deelnamekosten bedragen negentien euro per persoon waarbij de transfer naar de top van de berg is inbegrepen. Vanaf de Pico de Veleta is er een adembenemend uitzicht over onder meer Granada, de gemeenten aan de Costa Tropical en de kust van Almeria.

De terugkeer naar Pradollano is gepland om ongeveer 08.00 uur. Wel wordt geadviseerd om warme kleding mee te nemen dan wel te dragen en worden ook bergschoenen aanbevolen. Tickets en info zijn te verkrijgen via de website centrocomercio.sierranevada.es .

Veleta zonsopkomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s