Málaga CF wint drieluik in Nederland

SITTARD/MALAGA – De Andalusische Primera División-club Málaga CF vertoeft momenteel in zuid-Nederland in de voorbereidingsfase op het nieuwe voetbalseizoen. In Sittard werd vrijdag 29 juli een drieluik tegen het lokale Fortuna Sittard en een selectie aan regionale Duitse voetbaltalenten winnend afgesloten.

Nadat eerst Fortuna met 0-1 werd geklopt moesten daarna ook de Duitsers het hoofd buigen voor Málaga (0-2). De blauw-witte Andalusische formatie werkt de komende dagen een reeks aan oefenwedstrijden af in Duitsland en Nederland, waarbij Vaals als uitvalsbasis fungeert.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s