Renovatie kinderspeelplaatsen Nerja

NERJA – Zestien kinderspeelplaatsen in Nerja worden binnenkort gerenoveerd. Het gaat daarbij om de speeltoestellen aan zowel de stranden als elders in de stad. Volgens de gemeente is er sprake van achterstallig onderhoud en voldoen een aantal van de speeltoestellen niet meer aan de moderne richtlijnen.

Voor het herstel van de gebreken is een bedrag van zestigduizend euro uitgetrokken, tevens wordt er een bedrijf aangewezen dat in de toekomst regelmatig onderhoud gaat plegen. In een tweede fase worden er ook nieuwe toestellen geplaatst en mogelijk nieuwe speelplaatsen gecreëerd, waarvoor een ton is gereserveerd.

Nerja Kinderspeelplaatsen onderhoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s