Hulpdiensten redden wandelaarster

NERJA – Medewerkers van de Protección Civil de Nerja en de brandweer hebben afgelopen weekeinde een vrouw geëvacueerd van de Río Chillar bij Nerja, nadat deze tijdens een wandeling ongelukkig ten val was gekomen.

De vrouw (leeftijd en nationaliteit werd niet bekend gemaakt) kwam bij de rivierwandeling ter hoogte van Los Cahorras ten val en moest met een brancard door hulpverleners van de plek des onheils worden vervoerd naar het beginpunt van de wandelroute, aangezien ter plekke geen ambulance kon komen. Het slachtoffer is vervolgens met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het Centro de Salud.

ambulance2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s