Kinder-amusementsshow in Frigiliana

FRIGILIANA – Om de jongste jeugd wat speciaals te bieden tijdens de onlangs aangebroken zomervakantie, heeft de gemeente Frigiliana een spectaculaire show georganiseerd in het Centro de Usos Multiplés. Deze wordt gehouden op vrijdag 8 juli vanaf 21.00 uur, de toegangsprijs is acht euro per persoon.

Daarbij treedt La Pandilla Canina op, een gezelschap dat stripfiguren ‘tot leven’ brengt. Ook zijn er clowns aanwezig, vertoont een goochelaar zijn kunsten en draven de bij de jeugd populaire ‘Minions’-figuren op.

Frigiliana Pandilla Canina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s