Noche de Funky op Plaza Andalucía

NERJA – De buurtvereniging Asociación de Vecinos heeft in samenwerking met de gemeente Nerja het zomerprogramma voor de wijk Barriada de Las Protegidas bekend gemaakt. Dit betreft een reeks aan activiteiten die in de maanden juni, juli en augustus plaatsvinden.

Deze beginnen op donderdag 30 juni met een optreden  van de ‘Diamonds’ tijdens de zogeheten ‘Noche de Funky’ (aanvang 21.30 uur, locatie:  Plaza de Andalucía). Een week later, op donderdag 7 juli, is er een kinderprogramma bij de San Miguel-kerk gepland met een optreden van de kinder-animatiegroep ‘Pies sucios’.

Op vrijdag 22 juli is er een ‘Gran Fiesta del Agua y de la Espuma’ aan de Calle Barranquilla de Colombia Alta (aanvang 20.00 uur), op vrijdag 12 augustus gevolgd door de verkiezingen ‘Mujer del Año 2016’ (22.00 uur). De reeks wordt afgesloten op vrijdag 26 augustus (aanvang 22.00 uur) met de ‘Presentación del Cartel Oficial de la Veladilla de San Miguel 2016’.

Nerja Noches del Tablazo 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s