‘Tribute to the history of pop music’ in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt op zaterdag 25 juni met de show ‘All Pop’ een ‘Tribute to the history of pop music’ gebracht. Daarbij staat muziek van artiesten als Elvis, Queen, U2, Earth Wind & Fire, Bee Gees en Joe Cocker centraal.

Het optreden begint rond 21.00 uur en vindt plaats in het het cultureel centrum aan de Calle Granada in het centrum. Toegangskaarten kosten tien euro per persoon en zijn te bestellen via de website www.mientrada.net of aan de kassa’s van het cultureel centrum.

Nerja CCN All Pop 201606

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s