Regelgeving rond Noche de San Juan

NERJA – De gemeente Nerja heeft op de valreep gewoontegetrouw weer een waslijst aan regelgevingen gepubliceerd, die allen betrekking hebben op de viering van het San Juan feest in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni.

Een paar van de belangrijkste punten: kamperen op het strand is alleen toegestaan vanaf 12.00 uur donderdagmiddag 23 juni tot en met middernacht op vrijdag 24 juni. Het afbakenen van gebieden met hekken en andere voorwerpen is niet toegestaan, evenmin als het aanleggen van electriciteitskabels naar het strand. Luide muziek is niet meer toegestaan tussen 04.00 uur en 10.00 uur. Ook mag er geen hout met spijkers, glas, plastic of andere gevaarlijke voorwerpen worden gebruikt tijdens het stoken van kampvuren.

De complete lijst is te vinden op de gemeentelijke website.

Nerja San Juan 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s