Japans fluitconcert in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja is dinsdagavond 21 juni een ongewoon concert te beluisteren. Het gezelschap  ‘Flute Concord Hiroshima’ verzorgt dan een fluitconcert. Dit Japans orkest trekt de wereld rond om fondsen te werven voor mensen met een verstandelijke beperking en ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de atoombom die in de Tweede Wereldoorlog viel op de Japanse stad Hiroshima.

Het concert begint dinsdagavond rond de klok van 20.30 uur. Toegangskaarten kosten tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad. Ook zijn deze te reserveren via internet: www.mientrada.net .

Nerja CCN Flute Hiroshima

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s