België-Ierland live bij El Fuego

NERJA – Belgische voetbalsupporters die deze weken in Nerja verblijven, hoeven geen seconde te missen van de verrichtingen van hun nationale voetbalelftal tijdens de Europese kampioenschappen in Frankrijk. Alle wedstrijden worden live uitgezonden bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burrina.

De tweede poulewedstrijd van België wordt zaterdagmiddag 18 juni vanaf 15.00 uur live vertoond. Tegenstander is daarbij Ierland, voor beide ploegen is winst eigenlijk noodzakelijk om uitzicht te houden op plaatsing voor de volgende ronde. België verloor het openingsduel tegen Italië met 0-2, de Ieren sleepten nog één punt in de wacht via een 1-1 gelijkspel tegen Zweden.

Ook alle andere wedstrijden in de poulefase van het EK worden deze dagen live uitgezonden via grote tv-schermen bij El Fuego.

WorldCup1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s