Hitte neemt iets af rond Nerja

NERJA – De hitte van de afgelopen dagen, waarbij het kwik regelmatig doorsloeg tot boven de 35 graden Celsius, lijkt de komen dagen in en rond Nerja iets af te nemen. Dit verwacht het Spaans meteorologisch instituut Aemet, dat voor donderdag en vrijdag gemiddelde dagtemperaturen verwacht van circa 28 graden en in het weekeinde een verdere daling tot circa 24 graden.

De wind blijft vooralsnog een spelbreker, al zijn krachtige windstoten zoals de afgelopen week vooralsnog niet meer voorzien door de weerkundigen van Aemet. Na zondag lijkt de wind (die vooral maandagavond extreem warme lucht aanvoerde) wat verder te gaan liggen. De zonaanbidders aan de Costa del Sol worden voorlopig op het wenken bediend: de komende dagen verschijnt er geen wolkje aan de lucht.

Foto’s (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s