Ruta de la Tapa y Cóctel in Algarrobo

ALGARROBO – In de kustplaats Algarrobo is het tussen 10 en 26 juni mogelijk om deel te nemen aan de tweede editie van de tapasroute ‘Route de la Tapa y Cóctel’. Een groot aantal tapasbars in zowel Algarrobo, Algarrobo-Costa en Mezquitilla werken mee aan de versie van 2016.

Onder meer Nederlandstalige bar Ri-jo maakt deel uit van de tapasroute, waar verder onder meer de bars/restaurants  Bar La Dama, Café Sajonia, Mesón Chiate, Bar D’Picoteo, Bar Bellavista, Rincón de Graná, Paradise Fraguas, Restaurante La Viuda, Marisquiería La Bodeda en Restaurante El Yantar van deel uit maken. De tapas kosten twee euro per stuk. Daarnaast worden er cocktails voor de prijs van drie euro per stuk geschonken bij Sirocco, La Flaca, La Moraga, Café Melao en Lounge La Reymora.

Algarrobo Ruta de la Tapa 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s