Man breekt knie bij wandeling Río Chillar

NERJA – Hulpdiensten in Nerja rukten zaterdagochtend massaal uit na een melding van een ongeval bij de Río Chillar. Die melding kwam binnen om 11.30 uur in de ochtend, waarna de hulpverleners van de Guardia Civil, de brandweer en de Protección Civil Nerja een man aantroffen die ongelukkig ten val was gekomen.

Het inmiddels ter plekke gearriveerde ambulance-personeel constateerde een gebroken knie bij het circa 50-jarig slachtoffer (nationaliteit onbekend) en bracht de man over naar het ziekenhuis van Vélez-Málaga.

De Río Chillar is een toeristische plekpleister van de eerste orde. Met name in de weekeinde trekken veel toeristen uit binnen- en buitenland langs en door de rivier, voor een adembenemende wandeltocht door de ter plekke constant veranderende en imposante natuur. Hoewel de avonturistische tocht in principe ongevaarlijk is, moet de rivier telkens worden doorwaad en bestaat daarbij een kans om uit te glijden. Hoe de man zaterdagochtend ten val is gekomen is nog niet bekend.

Foto © Protección Civil Nerja

Nerja Poteccion Civil Rio Chillar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s