Spectaculaire flamencoshow Ángela Márquez in Nerja

NERJA – De in Nerja geboren (flamenco)danseres en choreografe Ángela Márquez  keert terug naar haar geboorteplaats voor een dansshow onder de naam Alboreá, met haar gezelschap ‘Compañia Danza y Flamenco Angela Márquez. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 11 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja en begint rond 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt tien euro per persoon.

Márquez maakte haar eerste danspassen tijdens haar derde levensjaar en studeerde later onder meer in Málaga aan de Escuela Superior de Artes Escénicas en het dansconservatorium ‘Pepe Flores’. Daarbij ontwikkelde ze een enorme passie voor de flamenco en tevens een ongekend aantal kwaliteiten op het gebied van de flamencodans. Daarnaast worden haar optredens gekenmerkt door een enorme passie.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 en zijn eveneens via het internet te bestellen op de website www.mientrada.net .

Nerja CCN Marquez

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s