Feria Nerja van 8 tot 12 oktober

NERJA – Het jaarlijkse Feria de Nerja, dé kermisweek van de stad, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 oktober. Dit maakte de gemeente gisteren terzijde bekend, bij de aankondiging van de eveneens jaarlijkse ontwerpwedstrijd voor de poster voor dit stadsfeest.

Het Feria de Nerja is één van de grootste in zijn soort aan de Costa del Sol en geldt tevens voor de meeste ondernemers als afsluiting van het zomerseizoen. Als feestterrein doet de Carabeo-parkeerplaats dienst. Daarop staan naast tal van kermisattracties ook diverse feesttenten, waaronder bijvoorbeeld een speciale feesttent voor ouderen. Sinds vorig jaar speelt een deel van de (muzikale) festiviteiten zich ook af op de Plaza de España, in het verlengde van het Balcón de Europa.

Feria opbouw groot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s