Concert rockband Gui!r! in Almayate

TORRE DEL MAR/ALMAYATE – De rock-, funk- en soulband Gu!r! treedt geeft zondagavond 5 juni een concert in het plaatsje Almayate bij Torre del Mar (op circa 25 kilometer van Nerja). De band bestaat uit niet-Spanjaarden en de naam Gu!r! is gekozen met een knipoog naar de in Andalucía gebruikte term voor buitenlanders.

Het optreden vindt plaats op het strand El Hornillo bij Paco’s Bar (Almayate Bajo, net voorbij de kartbaan) en begint rond de klok van 17.30 uur. Gu!r! kent een grote populariteit vooral onder de Engelstalige bewoners van de Costa del Sol.

Almayate Guiri 20160605

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s