Nerja eist uitleg over vertraging waterzuivering

NERJA – De gemeente Nerja eist een uitleg van de uitvoerende maatschappij, over de recente vertraging in de realisatie van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie in Nerja. De komst van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie houdt Nerja al jaren in de ban. Pas na recente druk van de Junta de Andalucía (met als maatregel onder meer de intrekking van het keurmerk ‘blauwe vlaggen‘voor de stranden) leek een en ander in een stroomversnelling terecht te komen.

Het nieuwe, sterk verbeterde en gemoderniseerde systeem, zou vóór deze zomer in werking moeten treden maar wederom lijkt er een kink in de kabel. De schuldvraag over de vertraging wordt wederom heen en weer geschoven, waarin de gemeente Nerja nu uitleg heeft gevraagd aan de uitvoerende maatschappij met de sommering om snel tot een oplossing te komen.

Nerja Waterzuivering

Een gedachte over “Nerja eist uitleg over vertraging waterzuivering

  1. Er wordt dagelijks viezigheid in zee geloosd waardoor het enkele uren niet fris is om in Nerja in zee te zwemmen. Als de waterzuiveringsinstallatie gereed is is het zeewater dan ook eindelijk schoon?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s