Processie door straten Nerja

NERJA – In Nerja wordt zondagmiddag 29 mei de ‘Festividad del Corpus Christi’ gevierd. Dit gebeurt onder meer met een processie vanaf de El Salvador-kerk (op het Balcón de Europa) naar de Iglesia de San Miguel.

Deze ‘Procesión del  Corpus’  begint aansluitend aan de mis in de El Salvador-kerk, welke om 17.30 uur begint. De route: El Salvador-kerk, Paseo Balcón de Europa, Puerta del Mar, Calle Pintada, Calle Carretas, C/Cristo, C/Herrera Oria, C/Garcia Alted, C/La Habana, C/Costa Rica, Plaza de Andalucía en eindigend bij de Iglesia de San Miguel.

Nerja Corpus Christi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s