Rubin Kazan kaapt coach weg bij Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF moet op zoek naar een nieuwe trainer, nadat de huidige coach Javier Gracia deze week volkomen onverwacht zijn vertrek aankondigde. Gracia, die in maart nog bijtekende voor twee seizoenen, bezweek samen met zijn assistenten voor een lucratief aanbod van het Tataarse Rubin Kazan.

Gracia noemde het aanbod zelf ‘onweerstaanbaar’ en tekende voor vier seizoenen bij de Russische club, die zich heeft geplaatst voor de Champions League in het seizoen 2016/2017. Onder zijn leiding eindigde Málaga CF als achtste in de Spaanse Primera División.

Foto: website Málaga CF

Malaga Voetbal Gracia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s