Franse staking dupeert reizigers

MALAGA – Tientallen vluchten van en naar Málaga zijn en worden vandaag geannuleerd. De Franse verkeersleiders menen met hun zoveelste staking wederom onschuldigen zwaar te moeten duperen en ongewild te betrekken in hun arbeidsconflict. Hun staking (tussen donderdag 06.00 uur en vrijdag 06.00 uur) betekent dat er opnieuw 24 uur lang geen vluchten door het Franse luchtruim mogelijk zijn.

Een en ander leidt vandaag tot zwaar vertraagde vluchten (wegens omleidingen van de routes) en zelfs annuleringen. Passagiers wordt aangeraden de websites van hun vliegtuigmaatschappijen te bezoeken voor de laatste informatie rond hun vluchten.

TorenMalaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s