NerjaDanza volgend dansspektakel op Balcón

NERJA – Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei is het Balcón de Europa het toneel van het dansevenement ‘Nerjadanza’. Een deel van de activiteiten vindt eveneens plaats in het cultureel centrum Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad.

Het evenement zag elf jaar geleden het daglicht en werd destijds opgezet om het dansen te promoten onder de lokale bevolking, met vooral gratis toegankelijke demonstraties en lessen voor kinderen. In latere versies werd het evenement toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden en werden er ook demonstraties op het Balcón de Europa aan toegevoegd.

Daar worden dit jaar op de afsluitende zondag spectaculaire demonstraties gegeven door het dans(echt)paar Marco Vargas en Chloé Brule, dat in Spanje al veel aansprekende prijzen heeft gewonnen.

NerjaDanza wordt donderdag 26 mei om 12.00 uur geopend in het Centro Cultural Villa de Nerja, het eerste dansoptreden op het Balcón staat gepland voor vrijdagavond 27 mei rond 19.00 uur. Op zaterdag zijn daar shows voorzien om 13.00, 17.00 en 19.00 uur, de afsluitende zondag is er vanaf 12.00 uur ieder heel uur (met uitzondering van de siësta-tijd tussen 15.00 en 17.00 uur) een optreden geprogrammeerd.

Nerja NerjaDanza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s