Flamencoavond bij Burro Blanco

NERJA – De ‘grupo flamenco Pablo Escudero’ staat vrijdagavond 1 april weer garant voor een spetterende flamencoshow in bar El Burro Blanco in het hart van Nerja. De avond begint circa 22.00 uur, het aantal zitplaatsen is beperkt (vooraf reserveren is mogelijk).

Zanger/gitarist Pablo Escudero begeleidt tijdens de show de flamenco-danseressen Astrid Martin en Jessica Palomares Medina, met assistentie van Diana Fernández Maldonado. El Burro Blanco is te vinden aan de Calle Gloria, die de Calle Pintada verbindt met de Calle Cristo in het centrum van Nerja.

Nerja Burro Blanco Escudero april1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s