Viering Día de Andalucía in Nerja

NERJA – De Día de Andalucía, een feestdag die ieder jaar op 28 februari wordt gevierd, wordt in Nerja dit jaar geopend met een concert van de Banda Municipal de Nerja. De gemeentelijke band brengt om 10.00 uur in de ochtend eerst het Andalusische volkslied van Blas Infante ten gehore. De feestelijkheden spelen zich af op het Plaza de Andalucía.

Vanaf 10.30 uur volgen een aantal speeches en voordrachten (door leerlingen van de lokale basisscholen) die allen betrekking hebben op de acht deelprovincies van Andalusië. Daarna volgt de ceremonie rond het hijsen van de Andalusische vlag, waarna er rond 11.00 uur een concert op het programma staat van het koor ‘Con otro Aire’.

Nerja Dia de Andalucia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s