Voetbalkamp voor schooljeugd in Nerja

NERJA – De blauw-witte kleuren van voetbalclub Málaga CF overheersen Nerja in de laatste week van februari. De gemeente Nerja heeft dan, tussen 22 en 26 februari, de zogeheten ‘Semana Blanca’ georganiseerd. Een voetbalkamp in de schoolvakantie voor kinderen die dan op het sportcomplex Enrique López Cuenca van Nerja onder leiding van coaches en oud-spelers van Málaga Club de Fútbol instructies krijgen en trainen.

Het voetbalkamp behelst een groot aantal activiteiten voor de deelnemende kinderen. Inschrijving kost 80 euro voor seizoenkaarthouders van Málaga en kinderen die woonachtig zijn in Nerja, anderen betalen dan 100 euro. Daarbij is onder meer een clubshirt inbegrepen.  Informatie en inschrijvingsmogelijkheden zijn te vinden op www.malagacf.com of via email: campus@malagacf.com. Telefonisch kan ook, via het nummer 951 13 93 89.

Nerja Semana Blanco futbol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s