Málaga CF waarschuwt zich misdragende fans

MALAGA – In een oproep op haar website richt de voetbalclub Málaga CF zich vandaag specifiek tot een groepje ‘fans’, die zich in de thuiswedstrijd van afgelopen weekeinde tegen FC Barcelona hebben misdragen. De groep ging zich in het normaal altijd rustige en vriendelijke stadion La Roseleda te buiten aan kwetsende spreekkoren richting Barcelona-spelers.

De club stelt dat de ‘fans’ de club hiermee in diskrediet hebben gebracht, het imago hebben geschaad en dat Málaga nu zelfs een boete riskeert die kan variëren tussen de drie- en zestigduizend euro. Mocht dit het geval zijn, dan zal de club Málaga CF niet aarzelen om de kosten te verhalen op de schuldigen en juridische stappen te nemen.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s