Extra busvervoer vanuit Nerja richting ‘Maroween’

NERJA/MARO – Voor een bezoek aan het Maroween-feest worden door de busdienst Viajes Verano de Azul vanuit Nerja naar Maro speciale bussen ingezet. Deze vervoeren de feestgangers (Prijs 1,50 euro per ticket) op zaterdag 31 oktober tussen 18.00 uur en 02.00 van Nerja naar Maro en terug.

Opstapplaatsen zijn : Hotel Riu Monica, Jimesol, Clinicás Rincón, Plaza Ermita, Kiosko Cerica en het Centro de Salud. Op de terugweg kan worden uitgestapt bij: Supersol/Estadio Deportivo, Centro de Salud, Bar Rufino, Plaza Ermita, Estanco Castilla Perez en het Riu Monica Hotel.

De bus vertrekt ieder heel uur vanaf Riu Monica, de aankomsttijd bij de andere haltes is afhankelijk van de drukte en het verkeer. In principe gaat de bus elk half uur bus terug vanuit Maro naar Nerja.

Maro maroween bus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s