Día del Pedal Almachar

ALMACHAR – In Almáchar, een dorpje in de Axarquía-regio, wordt op zondag 8 november de vierde editie van de Día del Pedal gehouden. Fietsers leggen daarbij (niet in competitieverband) een route af van achttien kilometer door het Parque Forestal de los Montes de Málaga.

Op dezelfde dag is er ook voor wandelaars een route uitgezet door hetzelfde wandelgebied. Almáchar ligt op zo’n 14 kilometer van Vélez-Málaga en 26 km van Málaga in het Axarquía-gebied in het binnenland van de Costa del Sol. Starten kan zondag 8 november vanaf 07.45 uur vanaf het Parque Maria Zambrano. Inschrijven kan vooraf bij de gemeente Almáchar tegen de prijs van vijf euro per persoon. Zowel de fiets- als de wandeltocht kent een gelimiteerd aantal deelnemers.

Almachar Dia de Pedal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s