IV Encuentro Internacional de Artistas Plásticos Almuñécar

ALMUNECAR – In het Casa de la Cultura van Almuñécar zijn zaterdag 24 oktober de resultaten te bewonderen van de ‘IV Encuentro Internacional de Artistas Plásticos’, waaraan deze week wordt deelgenomen door een groot aantal kunstenaars uit tien landen.

De kunstenaars nemen deel aan de vierde editie van deze ontmoeting, waarbij onderlinge kennis en technieken worden uitgewisseld. De expositie met de resultaten van de week is zaterdagavond 24 oktober geopend van 18.00 tot 21.00 uur.

De deelnemende kunstenaars zijn György Csuta, Zoltán en Klara Ludvig, András Györf, Zoltán Scekács (allen Hongarijea), Katalin Bereczki en Katalina Kross (Duitsland), Giuseppe Strano (Italië), Mahomoud Ashkanani (Koeweit), Rani Pekha (India), Elena Blázquez (Madrid, Spanje) Mountassir Chemao (Marokko), de in Cómpeta woonachtige Nederlands Lieuwke Loth), Jesús Pueyo (Huesca, Spanje) en de lokale kunstenaars Toni Quirós, Javier G. Montero, Kitty Sewell, Loli Martin Manzano, Jessica Moreno (Almuñécar).

StraatBijMcDonalds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s