Shuttle brengt bezoekers naar Maroween-feest

MARO – Voor een bezoek aan het Maroween-feest (zaterdag 31 oktober en zondag 1 november) worden vanuit Nerja naar Maro speciale bussen ingezet. Deze vervoeren de feestgangers (vorig jaar was de prijs 1,50 euro, voor dit jaar is dat nog niet bekend gemaakt) beide dagen tussen 18.00 uur en 02.00 van Nerja naar Maro en terug.

Het jaarlijkse ‘Maroween’-feest in de – tot de gemeente Nerja behorende – kustplaats Maro ontstond een aantal jaren geleden, toen een lokale feestcommissie het traditionele ‘feest van de zoete aardappelen en kastanjes’ samenvoegde met het internationale Halloween.

Naast allerlei kostuums voeren daarbij allerlei lokale lekkernijen, muziek en dans de boventoon tijdens het twee dagende durende evenement. De festiviteiten beginnen op beide dagen rond 11.00 uur ’s ochtends.

Maro Maroween

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s