Granada geeft winst in slotminuten uit handen

GIJON – Voetbalclub Granada CF heeft maandagavond in een hectische slotfase twee punten verspeeld in de competitiewedstrijd tegen Sporting Gijón. Acht minuten voor tijd leidde Granada nog comfortabel met 1-3, maar twee rode kaarten voor de Andalusische club en evenzovele treffers van de thuisclub zorgden uiteindelijk voor een 3-3 eindstand.

Sporting begon het duel in de Spaanse Primera División furieus: binnen acht minuten werd de score geopend door Bernardo. Granada, dat de laatste weken al tegen vrij veel tegenslagen aanliep, bleek niet uit het veld geslagen en toonde zich zelfs uitermate scherp in de afronding. Nadat Piti de stand gelijk had getrokken halverwege de eerste helft, deed Success zijn naam eer aan door Granada op slag van rust op voorsprong te zetten.

Toen spits El Arabi halverwege de tweede helft de score naar 1-3 tilde, leek er geen vuiltje meer aan de lucht voor Granada. Een rode kaart voor Lopes (twee keer geel) in de 82e minuut deed de wedstrijd keren. Nacho Cases scoorde zes minuten later 2-3, in de blessuretijd incasseerde Granada nog een rode kaart (Doria, twee keer geel) en redde Guerrero een punt voor de thuisclub door een late treffer.

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s